Murutaikinapiirakka mansikoilla ja valkosuklaalla

100 g voita
0,5 dl sokeria
2 dl kaurahiutaleita
1,5 dl vehnäjauhoja
1 l mansikoita
100 g valkosuklaata

Sekoita sokeri, kauraryynit ja jauhot.

Hienonna voi seokseen = murutaikina.

Laita mansikat piirakkavuoan pohjalle ja levitä taikina tasaisesti mansikoiden päälle.

Paista 225 aseteessa 20 min.
Raasta suklaa piirakan päälle, heti kun piirakka otetaan uunista.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Kresan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 114g823kcal1.4g0.5g92.3g0g
Sokeri 48g196kcal0g48.2g0g0g
Kaurahiutale 91g340kcal13.2g51.7g6.6g9.1g
Vehnäjauho, sunnuntai111g387kcal13.3g78.6g2.3g3.3g
Mansikka, Tuore567g244kcal2.8g47.7g1.1g10.8g
Valkosuklaa panda, levy 130g114g634kcal9.5g62.4g38.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2088g5248kcal80.4g578.2g281.8g46.4g
Valittu annoskoko1044g2624kcal40.2g289.1g140.9g23.2g
Annoskoko puolitettuna522g1312kcal20.1g144.6g70.5g11.6g
Arvot/100g100g251kcal3.9g27.7g13.5g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=346569