Rakuunaparmesaaniporkkanat

Kuori ja pieni porkkanat n. pikkusormen paksuisiksi tikuiksi.

Laita porkkanat vuokaan ja lisää oliiviöljy.

Paahda 200 asteisessa uunissa n. 20min.

Lisää 2 rkl rakuunaa, pippuri, suola ja parmesaani.

Sekoita ja tarjoa mm. paistetun nieriän kanssa.

Porkkana jää varsin aldenteksi, kypsemmäksi saat kun höyrytät porkkanoita ensin hetken.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Keole
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g896g251kcal5.4g53.3g1.8g22.4g
Oliiviöljy 10g87kcal0g0g9.9g0g
Mustapippuri 3.6g10kcal0.4g1.4g0.1g0.9g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Parmissimo - parmesanraaste134g527kcal44.3g0g38.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2088g1749kcal100.2g109.4g99.8g46.6g
Valittu annoskoko1044g874kcal50.1g54.7g49.9g23.3g
Annoskoko puolitettuna522g437kcal25.1g27.4g25g11.7g
Arvot/100g100g84kcal4.8g5.2g4.8g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=371922