Voi-rypsiöljy-vesilevite

Huoneenlämmössä pehmitettyä voita 100 g, 1 dl kylmäpuristettua rypsiöljyä sekoitetaan samettimaiseksi seokseksi sähkövatkaimella.

Lopuksi lisätään vesi pikkuhiljaa ja sekoitetaan edelleen kunnes seos on tasaista.

Maustetaan halutessa suolalla ja vaikkapa valkosipulilla tai yrteillä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Satsu82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 3448g25014kcal41g13.8g2803.4g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 3103g27444kcal0g0g3103.4g0g
Vesi3448g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g104917kcal82g27.6g11813.6g0g
Valittu annoskoko10000g52459kcal41g13.8g5906.8g0g
Annoskoko puolitettuna5000g26229kcal20.5g6.9g2953.4g0g
Arvot/100g100g525kcal0.4g0.1g59.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=188025