Lämmin savulohisalaatti

Kuullota rypsiöljyssä pinaatti, tomaatti, paprika ja pähkinät.

Keitä kananmunat ja pilko.

Laita lautasille valmiiksi salaatti ja kurkku sekä kananmunaviipaleet.

Kerrosta päälle lämpimät ainekset ja päälle lohi.

Mausta sitruunamehulla ja halutessasi lisää hieman suolaa ja pippuria.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 653 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 1839g554kcal17.3g93.8g3.7g36.8g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1916g389kcal11.5g72.8g5.7g26.8g
Rypsiöljy 77g678kcal0g0g76.6g0g
Pinaatti 690g92kcal11.2g2.8g2.1g9g
Cashew pähkinä, pirkka460g2644kcal92g87.4g211.5g16.1g
Salaatti, jäävuori tuore613g61kcal6.7g4.9g1.2g6.1g
Savulohi, pelkästään1839g3641kcal318.2g0g283.2g0g
Kananmuna kuoreton 1916g2733kcal239.5g5.7g196.4g0g
Sitruunamehu, laimentamaton38g8kcal0.1g0.6g0g0g
Kurkku, tuore613g61kcal3.7g10.4g0.6g4.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g21722kcal1400.4g556.8g1562g198.2g
Valittu annoskoko10000g10861kcal700.2g278.4g781g99.1g
Annoskoko puolitettuna5000g5431kcal350.1g139.2g390.5g49.6g
Arvot/100g100g109kcal7g2.8g7.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111998