Aapon ruokaisa nakkikeitto

Kuullota sipuli ja nakit kattilassa oivariinissa.

Lisää vesi ja hetken päästä nauhanlihafondi.

Kun fondi on sulanut lisää mausteet ja tomaattimurska.

Sekoita ja anna kiehua.

Keiton voi antaa porista hyvinkin rauhassa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 418 grammaa

Aapor1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi417g0kcal0g0g0g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g12g11kcal0.3g0.4g0.8g0.1g
Grillinakki, x-tra (X-tra), annos 100g167g400kcal18.3g5g33.3g0.3g
Puutarhurin sekoitus (Apetit), annos 300g125g55kcal2.7g10g0.4g0g
Aurinkokasvikset (Apetit), annos 300g125g34kcal1.1g6.2g0.4g3.2g
Sipuli (kuorittu)23g6.2kcal0.3g1.1g0g0.4g
Oivariini, 80 (Hyla, Vähäsuolainen)8.3g60kcal0.1g0.3g6.7g0g
Chili mausteseos, Old El Paso1.7g4.7kcal0.1g0.8g0.1g0g
Basilika, kuivattu 0.4g1.1kcal0.1g0.1g0g0.2g
Mustapippuri, annos 1g0.4g1kcal0g0.2g0g0g
Tomaattimurska, luomu (Bioitalia), annos 400g167g33kcal1.8g4.8g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2090g1211kcal49.6g57.8g84.8g8.4g
Valittu annoskoko1045g605kcal24.8g28.9g42.4g4.2g
Annoskoko puolitettuna523g303kcal12.4g14.5g21.2g2.1g
Arvot/100g100g58kcal2.4g2.8g4.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182577