Kananmunasalsa

Sekoita ruokajogurttiin paprikaraaste.

Silppua joukkoon valkosipulinkynnet.

Lisää purjo (1 dl), tilli (1 rkl) ja sinappi (2 tl). Sekoita ja mausta mustapippurilla ja suolalla.

Silppua kananmunat viipaloimalla ne munaleikkurilla kahteen kertaan.

Lisää kananmunasilppu lopuksi seokseen.

Levitä kananmunasalsa laakealle lautaselle.

Leikkaa päälle vähäsuolaista silliä.

Koristele tillillä.

Tarjoa perunoiden ja sillin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokajogurtti Valio400g360kcal18g20g24g0g
Paprika vihreä 100g21kcal0.9g2.5g0.3g1.9g
Purjosipuli 80g18kcal1.4g1.9g0.2g1.7g
Sinappi 20g26kcal0.9g2.8g1.2g0.3g
Tilli, tuore 6g1.8kcal0.2g0.1g0g0.1g
Kananmuna, keitetty 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2092g2111kcal152.8g57.2g141.6g8g
Valittu annoskoko1046g1055kcal76.4g28.6g70.8g4g
Annoskoko puolitettuna523g528kcal38.2g14.3g35.4g2g
Arvot/100g100g101kcal7.3g2.7g6.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=185251