Jauhelihakeitto

Paista jauheliha, lisää tilkka vettä ja lihaliemikuution puolikas.

Mausta vielä pippurilla ja chilijauheella.

Halutessasi voit lisätä tomaattimurskaa n. 200g.

Laita kattilaan vesi ja peruna-sipulisuikaleet kiehumaan pienen määrän suolaa kera.

Lisää kasvisliemikuution puolikas.

Lisää vartin päästä jauheliha, pavut, suikalejuurekset ja keittojuurekset.

Anna hautua parikymmentä minuuttia miedolla lämmöllä.

Aina parempaa seuraavana päivänä!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 349 grammaa

Pb79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasipulisekoitus (Rainbow), annos 100g200g130kcal3.2g30g0.2g0g
Keittojuurekset, apetit100g26kcal0.9g4.8g0.3g2.3g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g90g25kcal1g4.3g0.4g2.7g
Vihreä papu, pitkä50g14kcal1g2.1g0.1g1.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha200g332kcal38g0g20g0g
Lihaliemikuutio Maggi3g8.4kcal0.3g0.2g0.7g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow3g7.8kcal0.3g0.3g0.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 400g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2094g1087kcal89.4g83.4g44.6g12.4g
Valittu annoskoko1047g543kcal44.7g41.7g22.3g6.2g
Annoskoko puolitettuna524g272kcal22.4g20.9g11.2g3.1g
Arvot/100g100g52kcal4.3g4g2.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207856