Kananmunasalsa

Sekoita ruokajogurttiin paprikaraaste.

Silppua joukkoon valkosipulinkynnet.

Lisää purjo (1 dl), tilli (1 rkl) ja sinappi (2 tl). Sekoita ja mausta mustapippurilla ja suolalla.

Silppua kananmunat viipaloimalla ne munaleikkurilla kahteen kertaan.

Lisää kananmunasilppu lopuksi seokseen.

Levitä kananmunasalsa laakealle lautaselle.

Leikkaa päälle vähäsuolaista silliä.

Koristele tillillä.

Tarjoa perunoiden ja sillin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokajogurtti Valio401g361kcal18g20g24g0g
Paprika vihreä 100g21kcal0.9g2.5g0.3g1.9g
Purjosipuli 80g18kcal1.5g1.9g0.2g1.7g
Sinappi 20g26kcal0.9g2.8g1.2g0.3g
Tilli, tuore 6g1.8kcal0.2g0.1g0g0.1g
Kananmuna, keitetty 441g629kcal55.1g1.3g45.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2096g2115kcal153.2g57.2g141.8g8g
Valittu annoskoko1048g1057kcal76.6g28.6g70.9g4g
Annoskoko puolitettuna524g529kcal38.3g14.3g35.5g2g
Arvot/100g100g101kcal7.3g2.7g6.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=185251