Kaalipata (soijalla)

140 g soijarouhetta
1 pienehkö varhaiskaali
2 porkkanaa
3 sipulia
1 L vettä
mausteita maun mukaan, esim.

suolaa, maustepippuria ja meiramia

Turvota soijarouhe kiehuvassa vedessä.

Lisää paloitellut sipuli ja porkkanat, kuullota hetki.

Lisää paloiteltu kaali ja noin 2 dl vettä, laita kansi padan päälle ja hauduta kauan, siis ainakin tunti, mutta mitä pidempään sen parempaa.

Lisää tarvittaessa vettä.

Mausta ja herkuttele.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 583 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijarouhe, vaalea 601g2310kcal231.3g278.2g13.8g61.3g
Kaali, valkokaali2790g589kcal33.5g94.8g5.6g58.6g
Sipuli (käsittelemätön)901g244kcal11.7g43.3g1.8g15.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g558g156kcal3.3g33.2g1.1g13.9g
Vesi5150g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g6597kcal559.6g899g44.6g298.2g
Valittu annoskoko10000g3299kcal279.8g449.5g22.3g149.1g
Annoskoko puolitettuna5000g1649kcal139.9g224.8g11.2g74.6g
Arvot/100g100g33kcal2.8g4.5g0.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223437