Kaura-tattarinäkkäri

Sekoita kuivat aineet, paitsi fiber husk, keskenään.

Lisää kuumennettu vesi, johon voi on sulatettu sekaan.

Lisää vikana fiber husk, sekoita nopeasti.

Kaada pellille leivinpaperille ja levitä ohueksi levyksi lusikalla vielä nopeammin.

Paista 175 ensin n. ½h.
Jaa 12:een osaan pizzaleikkurilla ja jatka paistamista vielä vartin verran.

Anna jäähtyä, erota palaset toisistaan ja säilytä avonaisessa korissa.

Näin loppu kosteus pääsee haihtumaan.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauho, 300g pussi (Risenta), annos 50g13g77kcal2.4g0.6g6.9g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale3.8g2.3kcal0.4g0.2g0g2.8g
Tattarijauho, Myllynparas8.8g30kcal1.1g5.9g0.1g0.5g
Kauralese, luomu (Myllärin luomu), annos 20g6.3g23kcal1.1g3g0.5g1g
Leivinjauhe 1.3g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Fiber husk (1rkl=10g)2.5g0.3kcal0g0g0g2.1g
Vesi63g0kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g7g51kcal0.1g0.1g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana210g370kcal10.4g20.6g26.2g12.8g
Valittu annoskoko105g185kcal5.2g10.3g13.1g6.4g
Annoskoko puolitettuna53g93kcal2.6g5.2g6.6g3.2g
Arvot/100g100g176kcal4.9g9.8g12.5g6.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=456365