Maskarponerahka

Kerma ja juusto vatkataan löysäksi vaahdoksi, ja rahka sekoitetaan vaahtoon.

Lisätään tuoreet (pakastetut) mansikat ja tuore mango kuutioituna sekä vaniljasokeri.

Itse käytin maskarponejuustoa, mutta laitoin listaan tuon philadelphian, kun maskarponea ei tästä laskurista löytynyt.

Sivistynyt arvaukseni kuitenkin on, että rasvaisuudeltaan juustot ovat samaa luokaa, joskin maskarpone on maultaan parempaa.

Annokset voi koristaa sitruunan kuoriraasteella, sitruunamelissalla ja muutamalla mansikan viipaleella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl21g71kcal0.4g0.6g7.3g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g21g53kcal1.2g0.7g5g0g
Maitorahka, Valio, 0,321g14kcal2.3g0.9g0.1g0g
Mango (tuore)21g14kcal0.1g3.2g0.1g0.4g
Mansikka 21g10kcal0.1g1.7g0g0.4g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1g4.2kcal0g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana210g330kcal8.2g16.2g25g1.6g
Valittu annoskoko105g165kcal4.1g8.1g12.5g0.8g
Annoskoko puolitettuna53g83kcal2.1g4.1g6.3g0.4g
Arvot/100g100g157kcal3.9g7.7g11.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117758