Herkkujauhelihapihvit (kuitupitoiset)

Turvota vehnäleseitä ja fiberhuskia n. 1 dl:assa vettä.

Sekoita mukaan jauheliha.

Sekoita hyvin, lisää joukkoon muut ainekset ja maun mukaan esim.

jauhelihamaustetta, suolaa, valkosipulisuolaa.

Paista uunissa sopivan ruskeiksi, n. 10-20 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 82g182kcal14.4g0g13.9g0g
Fiber husk (1rkl=10g)3.3g0.3kcal0g0g0g2.8g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g3.3g4.6kcal0.5g0.5g0.1g1.6g
Smetana, Valio, hyla3.3g13kcal0.1g0.1g1.4g0g
Cuisine, Valkosipuli & yrtit (Creme bonjour), annos 100g4.9g6.9kcal0.1g0.1g0.6g0g
Sipulikuutiot rainbow5.5g0.5kcal0.1g0.1g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g2.7g7.7kcal0.5g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana210g429kcal31.4g1.6g33.2g8.8g
Valittu annoskoko105g215kcal15.7g0.8g16.6g4.4g
Annoskoko puolitettuna53g107kcal7.9g0.4g8.3g2.2g
Arvot/100g100g204kcal15g0.8g15.8g4.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117761