Punajuuri-jauheliharisotto

300 g raakaa punajuurta raastettuna (kuorittuna 350-400 g)
1 sipuli hienonnettuna
ruokaöljyä paistamiseen
400 g paistijauhelihaa
1/2 l ksvislientä
2 dl tummaa riisiä (kypsentämätöntä)
2 tl kynteliä (tai timjamia)
persiljaa silppuna

Kuullota punajuuri ja sipuli öljyssä.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää kasvisliemi, riisi ja kynteli.

Kypsennä n. 20 minuuttia aina välillä sekoittaen.

Mausta persiljalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Katjuska80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 33g13kcal0.3g2.3g0.1g0.8g
Sipuli 6.6g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Ruokaöljy keskiarvo 1.5g14kcal0g0g1.5g0g
Paistijauheliha 10%44g74kcal8.7g0g4.4g0g
Kasvisliemikuutio 1.2g3.7kcal0.1g0.2g0.3g0g
Riisi tumma 19g65kcal1.3g13.4g0.4g0.7g
Timjami 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Persilja 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana210g343kcal21g32.4g13.4g3.2g
Valittu annoskoko105g171kcal10.5g16.2g6.7g1.6g
Annoskoko puolitettuna53g86kcal5.3g8.1g3.4g0.8g
Arvot/100g100g163kcal10g15.4g6.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=181327