Hummuksella täytetyt munat

Keitä kananmunat, jätä keltuainen käyttämättä.

Puolita munat ja valmista täyte: sekoita mixerissä tai sauvasekoittimella kikherneet, sitruunamehu, persilja ja rypsiöljy.

Mausta juustokuminalla, cayennepippurilla ja suolalla maun mukaan.

Sekoita ja pursota kananmunanpuolikkaiden päälle.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 59g25kcal5.7g0.2g0.1g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 38g51kcal3.2g6.7g0.8g1.9g
Valkosipuli 1.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton4.4g0.9kcal0g0.1g0g0g
Persilja 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 2g18kcal0g0g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana210g192kcal18g14.4g5.8g3.8g
Valittu annoskoko105g96kcal9g7.2g2.9g1.9g
Annoskoko puolitettuna53g48kcal4.5g3.6g1.5g1g
Arvot/100g100g91kcal8.6g6.9g2.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217698