Karppipizzapohja

1 prk maitorahkaa
1 pss (150 g) emmental punaleima-juustoraastetta
2 kananmunaa
4 rkl vehnälesettä
3 rkl ruisjauhoja
n. 1 tl leivinjauhetta

Ainekset sekaisin ja lusikoidaan ohueksi levyksi leivinpaperin päälle pellille.

Paisto 200 asteessa ensin 10 min ja sen jälkeen haluamasi täytteet päälle ja takaisin uuniin n. 10-15 min.

lähde: karppaus.

Info

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 140 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivinjauhe 0.9g1.7kcal0g0.4g0g0g
Ruisjauho Pirkka6.2g19kcal0.6g3.8g0.1g0.9g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%1.9g4.7kcal0.3g0.2g0.1g0.9g
Kananmuna kuoreton 21g30kcal2.6g0.1g2.1g0g
Juustoraaste mozzarella (Euroshopper), annos 100g28g88kcal7.6g0.6g5.9g0g
Maitorahka, Valio, 0,347g31kcal5.2g2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana210g346kcal32.6g14.2g16.6g3.6g
Valittu annoskoko105g173kcal16.3g7.1g8.3g1.8g
Annoskoko puolitettuna53g87kcal8.2g3.6g4.2g0.9g
Arvot/100g100g165kcal15.5g6.8g7.9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220289