Soijarouhebolognese

AINEKSET:
2 dl tummaa soijarouhetta
0,5 dl rypsiöljyä
1 dl vettä
2 rkl soijakastiketta
1 sipuli
1 porkkana
500 g tomaattimurskaa
1 dl basilikaa tuoreena / 2 tl kuivana
1,5 tl mustapippuria
1 dl ruokakermaa (tai kaura/soijakermaa)

***
VALMISTUS

- Kuumenna rypsiöljy.

- Sekoita joukkoon soijarouhe.

- Paista soijarouhetta hieman.

- Lisää vesi vähitellen.

- Rouhe on valmis kun vesi on imeytynyt.

- Hienonna sipulit, porkkana ym.
- Lisää hienonnetut rouheen sekaan.

- Jatka paistamista, voit lisätä öljyä.

- Lisää loput ainekset mukaan.

- Lämmitä keskilämmöllä ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Nalanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g5.7g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)4.4g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Basilika, tuore8.8g3.5kcal0.3g0.4g0.1g0.3g
Soijakastike 3.2g1.9kcal0.2g0.3g0g0g
Vesi8.8g0kcal0g0g0g0g
Soijarouhe, tumma, 30g18g57kcal8.8g5.3g0.1g1g
Rypsiöljy 3.9g35kcal0g0g3.9g0g
Tomaattimurska 44g13kcal0.2g2.3g0.1g0.8g
Kaurakerma, Oatley, 2.5 dl purkki8.8g13kcal0.1g0.5g1.1g0.1g
Mustapippuri 0.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana210g253kcal19.4g18.8g10.6g5g
Valittu annoskoko105g126kcal9.7g9.4g5.3g2.5g
Annoskoko puolitettuna53g63kcal4.9g4.7g2.7g1.3g
Arvot/100g100g120kcal9.2g8.9g5g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232466