Kääretorttu

Munat ja sokeri vatkataan kuohkeaksi, jauhot sekoiteetaan varovasti joukkoon.

Taikina levitetään leivinpaperille pellille.

Paistetaan 10-15 min. 200 asteessa.

Torttullevy kumotaan sokeroiidulle paperille.

Leivinpaperi poistetaan ja torttulvylle sivellään hilloa.

Torttulevy kierretään rullaksi ja kääritään paperiin.

Jäähtyneestä tortusta leikataan noin 1.5 cm paksuisia viipaleita

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 60 grammaa

Kkk0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 38g55kcal4.8g0.1g3.9g0g
Sokeri 15g60kcal0g14.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 17g58kcal1.7g11.9g0.2g0.6g
Vadelmahillo extra (Euroshopper), annos 8g35g87kcal0g21.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana210g520kcal13g96.8g8.2g1.2g
Valittu annoskoko105g260kcal6.5g48.4g4.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna53g130kcal3.3g24.2g2.1g0.3g
Arvot/100g100g248kcal6.2g46.1g3.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245513