Manteli-karpalokeksit

Pilko mantelit tai käytä valmista rouhetta.

Sekoita ensin kuiva-aineet keskenään.

Sekoita tuorepuristettu appelsiinimehu, siirappi, hunaja ja öljy keskenään sekaisin ja lisää kuiva-aineisiin.

Sekoita huolella seos suht tasaiseksi ja ota lusikalla kekoja pellille.

Paista uunissa noin 175C 20 min.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 30 grammaa

Tuulia8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Manteli 16g100kcal3.9g1.1g8.7g1.2g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl9g31kcal1.3g5.2g0.6g1g
Vehnäjauho puolikarkea 19g63kcal1.9g12.9g0.2g0.6g
Rypsiöljy 6.9g61kcal0g0g6.9g0g
Vehnälese 2.3g5.3kcal0.3g0.4g0.1g0.9g
Täysmehu, appelsiinitäysmehu 23g10kcal0.1g2.3g0g0g
Karpalo, kuivattu (Pirkka), annos 25g9g33kcal0g8.2g0.1g0.4g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 3.5g13kcal0.6g0.4g0.8g1.1g
Hunaja 6.9g23kcal0g5.6g0g0g
Siirappi, tumma9g30kcal0g6.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana210g738kcal16.2g85.8g34.8g10.4g
Valittu annoskoko105g369kcal8.1g42.9g17.4g5.2g
Annoskoko puolitettuna53g185kcal4.1g21.5g8.7g2.6g
Arvot/100g100g352kcal7.7g40.9g16.6g5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266500