Kana-pesto-pasta

Keitä pasta

Ruskista kananpojan maustamattomat suikaleet oliiviöljyssä.

Paista silputtu sipuli, suikaloitu paprika kanasuikaleiden ohessa, lopussa lisää jäiset herneet, lisää pasta ja sekoita pesto joukkoon.

Mausta pippurilla ja haluamillasi mausteilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Mama11
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet (450 g)42g46kcal9.6g0g0.8g0g
Paprika keskiarvo 6.3g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)10g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Herne 8.9g6.1kcal0.4g0.8g0g0.3g
Oliiviöljy 1g9kcal0g0g1g0g
Pesto, punainen Eldorado10g52kcal0.6g1.2g4.9g0g
Täysjyväpasta keittämätön (Pirkka), annos 75g26g86kcal3.1g17.8g0.5g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana210g408kcal27.8g41.2g14.4g4.8g
Valittu annoskoko105g204kcal13.9g20.6g7.2g2.4g
Annoskoko puolitettuna53g102kcal7g10.3g3.6g1.2g
Arvot/100g100g195kcal13.3g19.6g6.9g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275615