Haudutettu punakaali

Leikkaa punakaali ja sipuli suikaleiksi ja pieni omena.

laita kattilaan kerroksittain, lisää hiukan vettä, viinietikka, sokeri, suola ja muut mausteet.

keitä hiljalleen kannen alla n. 1tunti, sekoittele välillä.

lisää vielä etikkaa tai sitruunamehua jos tarpeen.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punakaali 88g23kcal1.4g3.1g0.2g1.7g
Punasipuli, kuorittu, 100g7.3g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 7.3g2.6kcal0g0.5g0g0.1g
Neilikka, annos 4g0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.7g3kcal0g0.7g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Viinietikka 1.5g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana210g62kcal3g9.6g0.4g3.8g
Valittu annoskoko105g31kcal1.5g4.8g0.2g1.9g
Annoskoko puolitettuna53g16kcal0.8g2.4g0.1g1g
Arvot/100g100g30kcal1.4g4.6g0.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306939