Paras pestokastike

Kuullosta pinjansiemenet (vaalean rusehtaviksi) 10g öljyä ja kaada talouspaperin päälle, jotta ylimääräiset rasvat imeytyy pois.

Pilko juusto monitoimikoneessa pieneksi ja lisää basilikan lehdet, öljy, valkosipuli ja pinjanisiemenet.

Sekoita tasaiseksi tahnaksi.

Nauti esim.

tumman spagetin kera.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Nisa74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basilika, tuore 24g6.5kcal0.7g0.3g0.2g0.4g
Pecorino romano (Castelli), annos 50g26g105kcal5.8g0g8.7g0g
Pinjansiemenet, Parrots22g135kcal6.3g2.8g11.9g0.8g
Valkosipuli 3.5g3.8kcal0.3g0.6g0g0.1g
Auringonkukkaöljy (Keiju), annos 5g30g266kcal0g0g29.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana210g1031kcal26.2g7.4g100.8g2.6g
Valittu annoskoko105g516kcal13.1g3.7g50.4g1.3g
Annoskoko puolitettuna53g258kcal6.6g1.9g25.2g0.7g
Arvot/100g100g491kcal12.5g3.5g48g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368640