Pakkiksen pastavuoka

Paista jauhelihat ja sipulit.

Mausta.

Keitä makaronit suolavedessä.

Lämmitä 8 dl vettä ja sulata siihen hell-levite.

Yhdistä kaikki voideltuun vuokaan ja ripottele päälle juustoraastetta.

Pasta 175 asteessa, kunnes juusto on sulanut.

NIIN HYVÄÄ!!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 280 grammaa

Spkant
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Bonjour HELL tuorejuusto 14%, annos 10g11g19kcal0.8g0.4g1.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 43g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)6.4g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Makaroni, tumma, Myllyn Paras22g75kcal2.9g14.1g0.6g1.3g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g0.5g3.5kcal0g0g0.4g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 21g49kcal4.1g0g3.6g0g
Juusto, Polar 15% (Valio) 8g siivu1.6g4.2kcal0.5g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana210g306kcal16.8g29.6g12.6g2.8g
Valittu annoskoko105g153kcal8.4g14.8g6.3g1.4g
Annoskoko puolitettuna53g76kcal4.2g7.4g3.2g0.7g
Arvot/100g100g146kcal8g14.1g6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82978