Kanawok

Kuumenna öljy (puolet koko määrästä) kuumaksi wok-pannulla ja lisää jäiset wok-vihannekset.

Kypsennä vihanneksia hetken aikaa niin, että ylimääräinen neste haihtuu.

Siirrä vihannekset toiseen astiaan, lisää pannuun tilkka öljyä ja kanapalat.

Kanapalojen kypsennyttyä lisää vihannekset ja mausta.

Nauti sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 32g39kcal6.9g0g1.3g0g
Wokvihannekset, rainbow, 450g63g22kcal1.1g4g0.1g2g
Rypsiöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Osterikastike, Blue Dragon2.1g2.5kcal0.1g0.6g0g0g
Soijakastike 5.1g3kcal0.3g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana210g179kcal16.8g10.2g7.8g4g
Valittu annoskoko105g89kcal8.4g5.1g3.9g2g
Annoskoko puolitettuna53g45kcal4.2g2.6g2g1g
Arvot/100g100g85kcal8g4.8g3.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=95359