Juusto-,kasvis-,kanakeitto

Ruskista broilerisuikaleet.

Kiehauta vesi.

Lisää kaikki muut raaka-aineet kiehuvaan veteen, paitsi koskenlaskijajuusto hetkeä myöhemmin.

Lisää halutessasi ripaus currya, suolaa, sekä kuivattua persiljaa.

Anna hautua n.20-30min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 481 grammaa

Ktp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikaleet26g31kcal5.4g0g1g0g
Vesi44g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.4g0.9kcal0g0g0.1g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g18g7.5kcal0.3g1.5g0.1g0g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas9g26kcal1.7g0g2g0g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g2.9g1.5kcal0.2g0.2g0g0g
Pakastemaissi (Apetit), annos 100g4.9g6.1kcal0.1g1.3g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr0.4g1kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana210g147kcal15.4g6g6.6g0g
Valittu annoskoko105g74kcal7.7g3g3.3g0g
Annoskoko puolitettuna53g37kcal3.9g1.5g1.7g0g
Arvot/100g100g70kcal7.3g2.9g3.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=286045