Kasvis-juustokeitto

Pilko kasvikset ja anna kiehua liemikuutioiden kanssa kypsäksi.

Lopussa sulata sekaan juusto.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 3369 grammaa

Annemi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 13g10kcal0.3g2.1g0g0.1g
Porkkana 5.2g1.7kcal0g0.3g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g7.6g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kesäkurpitsa16g2.8kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Tomaatti 16g3.7kcal0.1g0.6g0g0.2g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto5.1g14kcal1g0g1.1g0g
Kasvisliemikuutio 1g3.1kcal0.1g0.1g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 41g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana210g76kcal3.4g7.8g2.8g1.2g
Valittu annoskoko105g38kcal1.7g3.9g1.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna53g19kcal0.9g2g0.7g0.3g
Arvot/100g100g36kcal1.6g3.7g1.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128020