Bolognesekastike

Ruskista jauheliha (rypsiöljyssä) ja mausta suolalla, mustapippurilla ja yrittimausteella.

Pilko joukkoon sipuli ja valkosipuli ja lisää purkillinen tomaattimurskaa.

Lisää lihaliemikuutio ja tarpeen mukaan vettä.

Anna kastikkeen hautua miedolla lämmöllä n. puoli tuntia.

Lisää vettä mikäli neste pääsee kiehumaan pois.

Nauti esim.

spagetin kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1123 grammaa

Tristan

Tinde2 sanoi...

Ei kai nyt rasvaa voi olla 64% tästä annoksesta ??

lauantai 18.04.2009 klo 22:53

Hispidus sanoi...

Jep, lisäisi luotettavuutta jos olisi edes sinnepäin. Tosin eihän sivujen ehdot luotettavuudesta mitään maininneetkaan.

tiistai 06.07.2010 klo 22:48

AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli, tuore, silputtu1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Tomaattimurska Eldorado38g7.5kcal0.4g1.3g0g0.5g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl1.1g2.8kcal0.1g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)17g4.6kcal0.2g0.8g0g0.3g
Rypsiöljy rainbow1.4g13kcal0g0g1.4g0g
Jauheliha (naudan, 17% rasvaa)47g107kcal8.9g0g8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana211g273kcal19.4g4.6g19.2g1.6g
Valittu annoskoko105g136kcal9.7g2.3g9.6g0.8g
Annoskoko puolitettuna53g68kcal4.9g1.2g4.8g0.4g
Arvot/100g100g129kcal9.2g2.2g9.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=37940