Savulohikeitto

Kilo perunoita kuorittuna paloiksi kiehumaan suolalla maustettuun veteen.

Kolme sipulia lohkoina mukaan.

Mausteeksi muutama maustepippuri.

Kun perunat kypsyneet niin lohipalat (550 g) joukkoon ja maustetaan purkilla arlan (200 g) ruokakermaa kalalle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 337 grammaa

Phanneles

Phanneles sanoi...

Annoksia n. 11 kpl a 230 g

maanantai 04.05.2015 klo 17:51

AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 31g24kcal0.6g4.8g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)3.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Savukirjolohifilee (Pirkka), annos 100g17g34kcal2.9g0.4g2.2g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%6.3g10kcal0.2g0.2g0.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 47g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana211g138kcal7.4g11.2g6.4g0.8g
Valittu annoskoko105g69kcal3.7g5.6g3.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna53g35kcal1.9g2.8g1.6g0.2g
Arvot/100g100g66kcal3.5g5.3g3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=460395