Kalkkunamureke

Turvota korppujauhoja jogurtissa jonkun aikaa, lisää silputtu sipuli ja suolaa sekä mausteita oman makusi mukaan (paprika, chili, cayenne- ja mustapippuri, yrttiseos....) Lisää kananmuna ja jauheliha, sekoita tasaiseksi.

Voitele vuoka ja muotoile mureke keskelle.

Paista noin tunti 200 asteessa.

Samssa vuoassa kannattaa kypåsentää myös lisuke! Esim.

pilkottua perunaa, bataattia, porkkanaa, papriukaa, kesäkurpitsaa....

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Eridanous vähärasvainen kreikkalainen jogurtti (Lidl), annos 150g26g16kcal1.6g1.1g0.5g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras4.4g12kcal0.4g2.2g0g0.6g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g58g81kcal11.1g0g4.1g0g
Sipuli (kuorittu)6.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 2.2g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 6.4g9kcal0.8g0g0.7g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana211g269kcal28.4g8g13.6g1.4g
Valittu annoskoko106g135kcal14.2g4g6.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna53g67kcal7.1g2g3.4g0.4g
Arvot/100g100g128kcal13.4g3.8g6.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=366111