Jauheliharisotto

Keitä riisi kypsäksi.

Kuullota sipuli öljyssä ja lisää jauheliha, ruskista.

Mausta aromisuolalla, valkopippurilla ja currylla.

Lisää maustettu jauheliha-sipulisekoitus riisin sekaan, lisää pieniksi kuutioitu porkkana.

Lisää hieman vettä ja yksi lihaliemikuutio (jäi aineslistasta pois).

Risotto on valmis, kun porkkanakuutiot ovat pehmenneet ja vesi imeytynyt.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 750 grammaa

Eloveena73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g9g2.6kcal0.1g0.5g0g0.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl4.2g38kcal0g0g4.2g0g
Sipuli (kuorittu)7.7g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha56g93kcal10.7g0g5.6g0g
Riisi, pitkäjyväinen, Rainbow28g98kcal2.3g21.9g0.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana211g469kcal26.4g45.6g20g1.6g
Valittu annoskoko105g235kcal13.2g22.8g10g0.8g
Annoskoko puolitettuna53g117kcal6.6g11.4g5g0.4g
Arvot/100g100g223kcal12.5g21.7g9.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=54728