Kanakaalilaatikko

Leikkaa kaali suikaleiksi ja hienonna sipuli.

pane riisit kiehumaan lihaliemeen suurehkoon kattilaan.

Lisää joukkoon hienonnettu kaali ja sipuli.

Hauduta hiljalleen n.15 min välillä sekoittaen.

paista kana ja sekoita se muiden aineiden joukkoon ja hauduta vielä hetki.

mausta seos ja kaada se voideltuun vuokaan.

kypsennä 175-asteisessa uunissa reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2256 grammaa

Epica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)19g24kcal3.4g0.4g1.1g0g
Keräkaali, 100g47g11kcal0.6g1.6g0.1g1g
Puuroriisi (Myllynparas), annos 85g4g14kcal0.3g3.2g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi0g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 28g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 5.2g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Siirappi 2.8g8.5kcal0g2.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana212g119kcal8.8g15g2.4g2.4g
Valittu annoskoko106g60kcal4.4g7.5g1.2g1.2g
Annoskoko puolitettuna53g30kcal2.2g3.8g0.6g0.6g
Arvot/100g100g56kcal4.2g7.1g1.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147201