Broileria pekoninyytiss

Ota rintafileet ajoissa huoneenlämpöön.

Hiero niihin currytahnaa joka puolelle, tai kiehauta currymaustetta voissa ja käytä sitä.

Levitä pekonisuikaleet uunivuokaan, ja laita fileet niiden päälle.

Ripottele fileiden päälle homejuustoa.

Käännä pekonisuialeiden päät fileiden päälle.

Uuni 180 astettan. 45 min. Tarjoile esim.

höyrytettyjen parsakaalipalojenja ruusukaalien kanssa valkosipulivoisulan kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 188 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 71g76kcal16.3g0g1.1g0g
Currytahna punainen5.6g15kcal0.1g0.5g1.4g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]24g81kcal2.9g0g8.9g0g
Aurajuusto5.6g19kcal1.1g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana211g381kcal40.8g1g26g0g
Valittu annoskoko106g190kcal20.4g0.5g13g0g
Annoskoko puolitettuna53g95kcal10.2g0.3g6.5g0g
Arvot/100g100g180kcal19.3g0.5g12.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153996