Muropiirakka (päärynä, rahka)

Sulata murotaikina paketin ohjeen mukaan (1h huoneenlämmössä).

Laita uuni lämpenemään 200 °C. Sekoita rahkan joukkoon kananmuna ja sokeri.

Pilko päärynät kuutioiksi.

Levitä taikina piirakkavuokaan (halk.

n. 27 cm), myös reunoille.

Levitä päärynäkuutiot vuokaan ja kaada rahkaseos päälle.

Paista n. 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 94 grammaa

Teehelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Murotaikina Sunnuntai (Raisio), annos 400g45g207kcal2.7g20.2g13g0.4g
Päärynän puolikkaat mehussa (Del Monte)27g12kcal0.1g2.8g0g0g
Valkosuklaa-lime rahka (Valio), annos 200g22g38kcal1.6g3.6g1.9g0.2g
Sokeri 4.8g19kcal0g4.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 6.7g10kcal0.8g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana211g571kcal10.4g62.8g31.2g1.2g
Valittu annoskoko106g286kcal5.2g31.4g15.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna53g143kcal2.6g15.7g7.8g0.3g
Arvot/100g100g270kcal4.9g29.7g14.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232509