Makaronilaatikko

Keitä makaronit lihaliemessä n. 5 min ja kaada liemineen päivineen uunivuokaan.

Lisää ruskistettu, maustettu jauheliha.

Lisää joukkoon valkosipuliruokakerma ja sekoita.

Paista 200 asteessa n. tunti.

Erittäin mehevä ja maukas makaronilaatikko.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Kati65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g19g32kcal3.6g0g1.9g0g
Sipuli kuivattu 0.4g1.1kcal0g0.1g0g0.1g
Valkosipulilastu (kuivattu), annos 5g0.7g1.1kcal0g0.2g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Makaroni, keitetty, suolaton 19g18kcal0.6g3.7g0.1g0.2g
Lihaliemikuutio Maggi1g2.9kcal0.1g0.1g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 47g0kcal0g0g0g0g
Creme bonjour valkosipuli ruokakerma (Unilever finland oy), annos 200g19g32kcal0.5g1.1g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana211g176kcal9.6g10.6g10g0.8g
Valittu annoskoko106g88kcal4.8g5.3g5g0.4g
Annoskoko puolitettuna53g44kcal2.4g2.7g2.5g0.2g
Arvot/100g100g83kcal4.5g5g4.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=260659