Kasvissosekeitto

Keitä pilkotut kasvikset kypsiksi kasvisliemessä.

Soseuta, lisää ruokakerma ja anna hetki kiehahtaa miedolla lämmöllä kannen alla.

Tarvittaessa mausta suolalla, pippurilla, inkiväärillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 47g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g26g16kcal0.4g3.4g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g11g3.2kcal0.1g0.7g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)5.2g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Lanttu 5.6g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow1g2.7kcal0.1g0.1g0.2g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl9g8kcal0.1g0.4g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana212g65kcal1.8g10.2g1.8g1.4g
Valittu annoskoko106g33kcal0.9g5.1g0.9g0.7g
Annoskoko puolitettuna53g16kcal0.5g2.6g0.5g0.4g
Arvot/100g100g31kcal0.9g4.8g0.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=277066