Punajuurijauhelihalaatikko

Paista jauheliha ja keitä riisiä puolessa litrassa vettä noin 10 minuuttia.

Kuori ja raasta punajuuret.

Sekoita paistettu jauheliha, keitetty riisi ja raastetut punajuuret keskenään ja laita voideltuun vuokaan.

Kaada päälle munamaito ja paista 200 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1355 grammaa

Annuli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauhelihakastike, ruskea kastike, sika-nauta, rasvaa 31g45kcal3g0.6g3.4g0.1g
Punajuuri 39g15kcal0.4g2.7g0.1g1g
Riisi puuroutuva 10g35kcal0.6g7.7g0.1g0.2g
Oliiviöljy 1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Kananmuna kuoreton 4.3g6.1kcal0.5g0g0.4g0g
Kevytmaitojuoma20g7.6kcal0.6g0.6g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana212g244kcal10.2g23.2g11.8g2.6g
Valittu annoskoko106g122kcal5.1g11.6g5.9g1.3g
Annoskoko puolitettuna53g61kcal2.6g5.8g3g0.7g
Arvot/100g100g115kcal4.8g10.9g5.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198878