Pekonilohi

Leikkaa lohi annospaloiksi, mausta suolalla ja pippurilla.

Kääri annospalat pekoniviipaleeseen ja paista uunipellillä 175 asteessa noin 40minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 121 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 88g171kcal16.4g0g11.8g0g
Pekoni, Pirkka, viipale 17,5g RAAKApainoarvot18g51kcal2.5g0.2g4.6g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana212g445kcal37.8g0.6g32.8g0g
Valittu annoskoko106g222kcal18.9g0.3g16.4g0g
Annoskoko puolitettuna53g111kcal9.5g0.2g8.2g0g
Arvot/100g100g210kcal17.9g0.3g15.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=285973