Punajuuri-jauheliha vuoka

Keitä riisiä vedessä n. 10 min. Kuori ja raasta punajuuret.

Ruskista jauheliha ja sipuli, mausta liha.

Kaada riisi/vesiseos punajuuriraasteeseen ja sekota.

Laita punajuurta ja jauhelihaa vuokaan kerroksittain ja kaada munamaito päälle.

Paista 200 n. tunti

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Tuike100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 39g15kcal0.4g2.7g0.1g1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha16g26kcal3g0g1.6g0g
Sipuli 3.9g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Basilika, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 4.7g5.9kcal0.5g0g0.4g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen20g6.4kcal0.6g1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 20g0kcal0g0g0g0g
Riisi puuroutuva 3.3g11kcal0.2g2.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana212g132kcal9.4g12.8g4.2g2.4g
Valittu annoskoko106g66kcal4.7g6.4g2.1g1.2g
Annoskoko puolitettuna53g33kcal2.4g3.2g1.1g0.6g
Arvot/100g100g63kcal4.4g6g2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198686