Kukkis-parsakaalikeitto munalla

Keitä kaalit kypsiksi ja soseuta.

Lisää kerma ja mausta.

Syö keitetyn munan kanssa kuten pinaattikeitto.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi123g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 193g275kcal24.1g0.6g19.8g0g
Voi 11g76kcal0.1g0g8.6g0g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 175g622kcal3.3g4.6g66.6g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 230g80kcal10.5g4.4g0.7g5.7g
Kukkakaali 319g77kcal5.8g7g1g7.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2100g2261kcal87.6g33.2g193.4g26g
Valittu annoskoko1050g1130kcal43.8g16.6g96.7g13g
Annoskoko puolitettuna525g565kcal21.9g8.3g48.4g6.5g
Arvot/100g100g108kcal4.2g1.6g9.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148149