Rukiiton täysjyväleipä

Sekoita ainekset lämpimään veteen.

Vähennä jauhoja jos haluat löysän taikinan.

Anna kohota.

LEIvo leipäset käsin tai löysasta takinast voit nostella lusikalla.

Ripottele päälle hieman vehnäjauhoja ja painele mataliksi leipäsiksi.

Anna kohota.

Pistele haarukalla ja paista 225/15-20 min.

Reseptistä tulee n. 36 annosta ja yksi annos painaa n. 117 grammaa

Elisademir

Elisademir sanoi...

Jos olet allerginen rukiille, tämä voi olla mahdollisuutesi. Tosin kuidun määrä ei kovin korkealle nouse

perjantai 30.03.2012 klo 13:43

AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi350g0kcal0g0g0g0g
Pellavansiemeniä (Pellavainen), annos 10g38g173kcal7.4g0.4g15.7g9.9g
Auringonkukansiemeniä, kuorittuja (Risetti), annos 500g38g214kcal8.5g7.3g18.6g2.2g
Siirappi 35g106kcal0g25.9g0g0g
Hiiva, 50g13g7.6kcal1.6g0.1g0g0g
Suola, annos 3g3.8g0kcal0g0g0g0g
Kaurahiutale125g425kcal17.5g70g8.4g5.8g
Grahamjauho 350g1148kcal37g212.5g7.7g34.7g
Hiivaleipäjauho, Pouta, 1 dl100g340kcal14g64g3.1g5.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2103g4824kcal172g760.4g107g116.2g
Valittu annoskoko1051g2412kcal86g380.2g53.5g58.1g
Annoskoko puolitettuna526g1206kcal43g190.1g26.8g29.1g
Arvot/100g100g229kcal8.2g36.2g5.1g5.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=283286