Kahden kaalin gratiini

Höyrytä tai keitä kaalit n. 5 min. Valuta ja laita uunivuokaan.

Sulata rasva kattilassa ja lisää jauhot.

Ruskista hetki ja lisää maito.

Lisää puolet juustoraasteesta, kun kastike kiehuu.

Kun juusto on sulanut kastikkeeseen ripottele loput juustosta kaalien päälle ja kaada kastike vuokaan.

Kypsennä uunissa 225C noin 20 minuuttia tai kunnes pintaan tullut kaunis väri.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 421 grammaa

Jeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 417g100kcal7.5g9.2g1.3g9.6g
Parsakaali brokkoli 250g88kcal11.6g4.9g0.8g6.3g
Juusto, keskiarvo 83g292kcal20.9g0.2g23.1g0g
Maito,kevyt (valio) 100g250g115kcal8g12g3.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 17g57kcal1.7g11.7g0.2g0.6g
Voi 60% rasvaa 35g191kcal0.3g0.2g21.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2105g1686kcal100g76.4g101.2g33g
Valittu annoskoko1053g843kcal50g38.2g50.6g16.5g
Annoskoko puolitettuna526g422kcal25g19.1g25.3g8.3g
Arvot/100g100g80kcal4.8g3.6g4.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=145378