Vuohenjuusto-punajuurivuoka

Uuni 200. Keitä punajuuret kypsiksi, kuori ja leikkaa viileiksi.

Sekoita öljy, suola 0,5 tl, mustapippuri 0,5 tl, kuivattu minttu 1 tl, rakuunaa 1 tl ja hunaja 3 rkl. Rouhi saksanpähkinät joukkoon.

Kaada seos punajuurien joukkoon.

Viipaloi juusto, kuori ja leikkaa sipuli renkaiksi.

Lado vuokaan vuorotellen punaj.

-pähkinäseosta, vuohenjuustoa ja sipulirenkaita, toista uusi kerros.

Kypsennä uunin alatasossa n. 30 mn. Anna vetäytyä hetken.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 421 grammaa

Maroi1960

Maroi1960 sanoi...

Mistä saa respteihin mausteet?

lauantai 04.10.2008 klo 14:14

AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 625g240kcal6.2g43.1g1.2g15.6g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )19g169kcal0g0g18.7g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.6g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Hunaja28g94kcal0.3g23g0g0g
Saksanpähkinä 44g297kcal6.4g1.4g28.5g7g
Vuohenjuusto President187g484kcal35.6g0.9g37.5g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g147g40kcal1.9g7.1g0.3g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2105g2649kcal101g151.4g172.4g50.2g
Valittu annoskoko1052g1325kcal50.5g75.7g86.2g25.1g
Annoskoko puolitettuna526g662kcal25.3g37.9g43.1g12.6g
Arvot/100g100g126kcal4.8g7.2g8.2g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84701