Kermainen kaalikiusaus 3

Pilko kaali ja keitä puolesta tunnista tuntiin.

Wähän ennen valmistumista heitä kasvissuikaleet samaan soppaan.

Valuta vesi.

Ruskista jauheliha ja mausta mielesi mukaan: itse heitin sekaan pekoniliemijauhetta ja aromisuolaa vain.

Kaada mössyköitä kerroksittain pataan: kaalia, jauhelihaa, aurajuustoa jne...päälle ruokakermat ja olikohan jotain tunnin 200c uunissa...sitten eikun syömmään...

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Nippe77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali584g123kcal7g19.8g1.2g12.3g
Jauheliha, sika-nauta 233g517kcal40.8g0g39.7g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g73g30kcal1g5.9g0.2g0g
Aurajuusto47g159kcal9.3g0g13.5g0g
Kuohukerma laktoositon (thl2011) (Valio), annos 330g117g397kcal2.3g3.5g40.8g0g
Aromisuola (5g)0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2107g2451kcal120.8g58.4g190.8g24.6g
Valittu annoskoko1053g1226kcal60.4g29.2g95.4g12.3g
Annoskoko puolitettuna527g613kcal30.2g14.6g47.7g6.2g
Arvot/100g100g116kcal5.7g2.8g9.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282072