Jauhelihakastike (Karpin ABC)

Silppua sipuli (1 kpl), valkosipulin kynnet (2 kpl), ja paprika (0,5 kpl).

Kuullota niitä pannulla voiöljyseoksessa.

Lisää jauheliha ja ruskista se.
Kaada joukkoon tomaattimurska, tomaattipuree (2 rkl), viinietikka (1 rkl) ja soijakastike (1-2 rkl).

Anna porista hiljalleen, kunnes kastike saostuu.

Tarkista mausteet.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 527 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%400g681kcal80.1g0g40g0g
Oliiviöljy 14g124kcal0g0g14g0g
Voi 14g102kcal0.2g0.1g11.4g0g
Sipuli 55g17kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Valkosipuli 7g7.6kcal0.6g1.1g0g0.1g
Paprika punainen 85g25kcal0.8g3.8g0.3g1.6g
Tomaattimurska 400g118kcal2.2g21.2g0.8g7.6g
Tomaattisose tomaattipyree 30g23kcal1.4g3.9g0.1g0.3g
Soijakastike 36g22kcal1.9g3.4g0g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g5g5.7kcal0g1.2g0g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2108g2258kcal176.2g76.2g133.6g22g
Valittu annoskoko1054g1129kcal88.1g38.1g66.8g11g
Annoskoko puolitettuna527g565kcal44.1g19.1g33.4g5.5g
Arvot/100g100g107kcal8.4g3.6g6.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=364883