Italianpata(m)

Ruskista jauheliha.

Lisää joukkoon vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää italianpatapussin sisätö sekoittaen.

Anna kiehua hiljalleen 15 min. Anna vielä vetäytyä kannen alla n.10min.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Italianpata tumma pasta (Rainbow), annos 135g1220g1207kcal107.3g85.4g43.9g9.8g
Naudan jauheliha (Hk), annos 400g3415g5805kcal682.9g0g341.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 5366g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g14024kcal1580.4g170.8g770.8g19.6g
Valittu annoskoko10000g7012kcal790.2g85.4g385.4g9.8g
Annoskoko puolitettuna5000g3506kcal395.1g42.7g192.7g4.9g
Arvot/100g100g70kcal7.9g0.9g3.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445505