CLK Pikkusuolaiset

1.Sekoita jauhot leseet, leivinjauhe ja suola kulhoon.

Tee jauhojen keskelle kuoppa.

2.Kaada kuoppaan puolet vedestä ja 4 rkl oliiviöljyä.

3.Nostele jauhot kuoppaa kohden haarukalla siten, että taikina alkaa saamaan kiinteän koostumuksen.

Lisää vettä tarvittaessa, riippuen jauhojen laadusta.

4.Kun kaikki neste on imeytynyt, vaivaa taikinasta kiinteä.

Kaikki taikina tulee poistua kulhon reunoilta.

Paista 225'c uunin keskitasolla, tasalämmöllä, kunnes juusto on sulanut ja ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 132 grammaa

Clk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grahamjauho 183g600kcal19.3g111g4g18.1g
Kauralese 18g65kcal3.2g8.2g1.4g3.1g
Leivinjauhe 6.6g12kcal0.3g2.5g0g0g
Suola, annos 3g3.3g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 100g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 36g318kcal0g0g35.9g0g
Arla Apetina Feta 3%133g146kcal23.9g2.7g4g0g
Paprika vihreä 67g14kcal0.6g1.7g0.2g1.3g
Paprika keltainen 100g30kcal0.9g5.1g0.2g2g
Tomaattimurska 133g39kcal0.7g7g0.3g2.5g
Pinaatti 33g4.4kcal0.5g0.1g0.1g0.4g
Valkosipuli 8g8.6kcal0.6g1.3g0g0.2g
Chili paprika punainen17g6.6kcal0.3g1.5g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g20g5.4kcal0.3g1g0g0.3g
Tomaatti 100g23kcal0.6g3.4g0.3g1.4g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 15-18 %, kevyt, turunmaa/edam 17/adam/magre 100g229kcal22.4g0g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2111g3000kcal147.2g291g122.8g58.6g
Valittu annoskoko1056g1500kcal73.6g145.5g61.4g29.3g
Annoskoko puolitettuna528g750kcal36.8g72.8g30.7g14.7g
Arvot/100g100g142kcal7g13.8g5.8g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334327