Kessun kuivalihatangot

Leikkaa läskitön liha syiden suuntaisesti sormen paksuisiksi suikaleiksi.

Marinoi esim.

chilikastike-öljy-seoksessa yön yli kulhossa jääkaapissa.

Pyyhi lihat paperilla, ja aseta sähköuuniin ritilälle.

Ritilän alle kannattaa asettaa uunipelti leivinpaperin kanssa, koska kuivatuksen aikana lihasta valuu nesteitä.

Jätä kuitenkin ilmatilaa.

Uuni 50 asteeseen ja suuluuku raolleen.

Kiertoilma päälle, ja sitten vaan odottelet muutaman tunnin.

Halutessaan tankoja voi lisäsuolata pyyhkimällä ne lopuksi suolaliuoksella ja antamalla kuivua lisää.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 44 grammaa

Keskikessu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanfilee 951g1167kcal201.2g0g39.5g0g
Chilikastike original, Felix48g42kcal0.8g7.1g0g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g48g419kcal0g0g47.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2112g3254kcal404g14.2g174.2g0g
Valittu annoskoko1056g1627kcal202g7.1g87.1g0g
Annoskoko puolitettuna528g814kcal101g3.6g43.6g0g
Arvot/100g100g154kcal19.1g0.7g8.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=170419