Hirvipaisti

Sulata hirvenlihapala jääkaapissa, leikkele pieniksi kuutioiksi.

Pieni sipulit ja keitä vesi
laita uuni lämpiään 200 asteeseen.

Lado lihat ja sipulit ja mausteet uunivuokaan ja kaada kuuma vesi päälle, pistä uuniin ja anna olla siellä n. 3 tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 526g591kcal111.1g0g15.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 451g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g1.5g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 15g16kcal1.2g2.4g0.1g0.3g
Sipuli 60g18kcal0.8g2.9g0.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2115g1251kcal226.2g10.6g32g2.6g
Valittu annoskoko1057g625kcal113.1g5.3g16g1.3g
Annoskoko puolitettuna529g313kcal56.6g2.7g8g0.7g
Arvot/100g100g59kcal10.7g0.5g1.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=449564