Lohi-sipulikastike

Poista nahka lohesta ja paloittele se kuutioiksi.

Viipaloi sipulit.

Paista lohikuutiot ja sipulit pannulla.

Lisää ruokakerma ja creme fraiche.

Anna hautua hetki.

Mausta oman maun mukaan currylla, tinjamilla, mustapippurilla ja suolalla.

Tarjoile riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Elsikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 450g879kcal84.1g0g60.7g0g
Pakastevihannekset (Rainbow), annos 100g188g66kcal4.5g8.8g0.9g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)188g159kcal1.9g6.6g13.1g0g
Creme Fraiche, Ingman, 5%150g120kcal4.8g9g7.5g0g
Sipuli 83g25kcal1g4g0.2g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2115g2498kcal192.6g56.8g164.8g2.8g
Valittu annoskoko1058g1249kcal96.3g28.4g82.4g1.4g
Annoskoko puolitettuna529g625kcal48.2g14.2g41.2g0.7g
Arvot/100g100g118kcal9.1g2.7g7.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=73329