Kikherneitä tomaattikastikkeessa

Silppua sipuli ja valkosipulinkynnet.

Kuullota niitä öljyssä curryn (tai punaisen currytahnan) ja inkiväärin(inkivääritahnan) kanssa.l
isää tomaattimurska, anna kiehua miedolla lämmöllä n.30 min. mausta suolalla ja pippurilla, hunajalla ja (balsami) viinietikalla.

Lisää lopuksi kikherneet ja anna hautua vielä hetki.

Hyvää tumman riisin kanssa ateriana tai lisäkkeenä, miksei myös vaikka pitaleivän välissä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Vittra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 16g139kcal0g0g15.7g0g
Sipuli (kuorittu)67g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g7.9g8.2kcal0.6g1.3g0g0.2g
Inkivääritahna (Pirkka Aasia, 100g)5.6g3.9kcal0g0.5g0.2g0g
Currytahna punainen (Pirkka)5.6g15kcal0.1g0.5g1.3g0g
Pirkka luomu tomaattimurska562g169kcal7.9g36.5g2.8g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 337g449kcal28.5g59.3g6.7g16.9g
Hunaja 23g74kcal0.1g18.2g0g0g
Viinietikka 34g7kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2115g1765kcal76.2g239.4g53.6g36.4g
Valittu annoskoko1057g882kcal38.1g119.7g26.8g18.2g
Annoskoko puolitettuna529g441kcal19.1g59.9g13.4g9.1g
Arvot/100g100g83kcal3.6g11.3g2.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=85570