Lihakeitto

Hirvenliha on haudutettu uunissa 2h suolalla ja pippurilla maustettu.

yksi lihaliemikuutio keitinveteen

kun perunat ja muut aineet alkavat olemaan kypsiä lisätään valmiiksi paloiteltu hirvenliha

tarkistetaan maku ja maustetaan tarvittaessa :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 423 grammaa

Tupu1983
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 63g48kcal1.2g9.7g0.1g0.6g
Peruna, vanha, kuorittu 87g67kcal1.6g13.6g0.2g0.9g
Keittojuurekset, apetit125g33kcal1.1g6g0.4g2.9g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Vesi625g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 146g164kcal30.8g0g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2115g628kcal69.8g59.8g10.2g9.2g
Valittu annoskoko1058g314kcal34.9g29.9g5.1g4.6g
Annoskoko puolitettuna529g157kcal17.5g15g2.6g2.3g
Arvot/100g100g30kcal3.3g2.8g0.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93600